Frima - variocooking

Producten > Frima - variocooking >

 

 

Grootkeukeninrichting met Frima Variocooking

Multifunctionaliteit, doeltreffendheid en perfecte kookresultaten elke dag!

 

Sinds meerdere decennia, is het merk Frima alom bekent voor innoverende kookoplossingen voor professionelen.

In 1985 ontwikkelde Frima het eerste multifunctionele kookapparaat gebaseerd op warmtetransmissie door contactwarmte.

Sindsdien, is dit steeds verder geperfectionaliseerd. Vandaag de dag, combineert Vario Cooking Center Multificiency maximale efficiëntie en eenvoudige bediening met een kleine footprint.

Het getalenteerde toestel vervangt conventionele apparatuur, zoals kookketels, braadpannen en friteuses.

Dit zorgt voor een sifnificante besparing in ruimte, tijd, elektriciteit, water, ... en krijgt u flexibiliteit in uw dagelijkse taken.

 

Of het nu voor commerciële catering is of voor collectiviteiten, 30 gerechten à la carte of duizende per service, kookprocessen die 's nachts doorgaan, onder druk of à la minute, ... de Variocooking Center Mulitifciency zorgt voor de aangepaste oplossing aan de specifieke uitdaging die u aangaat in uw keuken.

 

 

Bezoek hier de website van FRIMA

 

 

 

Téléchargez le prospectus ici variochef.pdf

Variochef

 

De Variochef is compact, ergonomisch, zuinig en milieuvriendelijk, modulair opgebouw in 52 verschillende mogelijke versies om alle types van kookproces te bekomen.

Bestaande uit een VCC, een gekoelde lade van GN3/1 en schuiftabletten in het centrale deel, bestaan er versies in 700/900/1200 volgens uw keuze met:

Inductieplaat, friteuse, oven voor warmhouden van borden, telescopische laden voor het verwarmen van voeding. Optioneel: koelcel, vacuümmachine op telescopische lade

 

De Variochef is het Zwitserse mes van de keuken, het verwijdert de beperkingen en revolutioneert de organisatie van werken in de keuken!


Terug