Onze middelen.
Vijf gediplomeerde interieurarchitecten staan klaar om u te helpen in de studie en ontwikkeling van uw professionele keuken. Ze houden rekening met de beschikbare ruimte en de huidige normen van de FAVV en HACCP.
Wij bestuderen hoe uw onderneming vooruit kan gaan, het nodige materiaal voor de productie van uw maaltijden, in warme of koude lijn. Wij presenteren u graag wat het best aan uw verwachtingen voldoet op vlak van hygiëne, dit alles binnen het beschikbare budget.
Wij adviseren eveneens materiaal voor uw professionele keuken, wat u een meerwaarde kan bieden aan uw concept en kunnen u voorstellen doen waardoor u minder kosten zal hebben op vlak van energie en personeel.
Binnen onze diensten valt ook het opvolgen van de werf op basis van de opgemaakte inplantingsplannen die vervat zitten in het AS-BUILT dossier.
GBM beschikt over een efficiënte naverkoopdienst over heel België, met een persoonlijke dienst onthaal en gekwalificeerde technici, die hun opleiding rechtstreeks bij de fabrikant krijgen. Deze naverkoopdienst heeft een gecentraliseerde communicatie om efficiënt informatie uit te wisselen, de technici beschikken over geolocatie en kunnen steeds de stock van beschikbare wisselstukken consulteren.