Kuppersbusch

Producten > Kuppersbusch >

 

 

 

Kuppersbusch voor grootkeuken

kwaliteit sinds 1875

 

Doeltreffendheid en inspriratie zijn 2 essentiële facturen in succes.

 

Met het nieuwe design, profileert Kuppersbusch zich nog duidelijker in de markt voor uitrusting voor professionele keukens

 

Producten voor gastronomische keuken en de intelligente producten als Palmarium, maakt dat ze pioniers zijn in de industrie. Hun gesofisticeerde technologie die staat voor innovatie in combinatie met duurzame partners zorgen voor constante verbeteringen en verhoogde prestaties.

 

Het gamma Kuppersbusch voor grootkeukens spreidt zich uit over verschillende gamma's, snacking, kookautomaten en collectiviteitskeukens van hoge productiecapaciteit.

 

 

 

 

 

PremiumLine 850

 

Geplaatst op poten, op een sokkel of zelfs muraal, met het gamma 850 heeft u de meeste mogelijkheden, zowel muraal als in een centraal kookblok.

Volledig geautomatiseerde friteuses, KCi bediening, Kuppersbusch Cooking Intelligence met 18 kookprogramma's mbv iconen, tijd en temperatuur programmeerbaar, automatische bediening van manden, automatisch filtersysteem voor olie.

Compleet gamma van ronde kookketels van 60 tot 150 liter, vaststaand of kantelbaar. Rechthoekige kookketels van 150 tot 500 liter, kookketels op druk en multifunctie braadpannen met anti-aanbakkuip en automatische kanteling.

 

Download hier de brochures

gamme-premiumline---900.pdf

ecran-tactile-kci.pdf

friteuse-elect-relevage--001.pdf

 

 

 

 

 

 

Kuppersbusch grootkeuken


Palmarium van het Latijnse " Meesterwerk"

 

Het Palmariumfornuis transformeert uw keuken in een individueel meesterwerk dankzij ultramoderne technologie, een perfecte functionaliteit, ergonomie en een uitzonderlijk en exclusief design.

 

Uw Palmariumfornuis is gemaakt van een zeer breed scala aan apparatuur van Kuppersbusch. U kunt moduleren tussen apparaten van serie 750 en 850.

 

Combineer bijvoorbeeld in de top een inductiefornuis, een plaat grill, een friteuse of een multifunctie braadpan en een onderkast met een oven die aan beide zijden opent en een kast in H2 uitvoering. De ruime keuze aan varianten biedt een erg breed aanbod aan configuraties die zich overal perfect ergonomisch integreren.

 

Download hier de brochure van Palmarium gamme-palmarium---sur-mesure.pdf

 

 

 

 

 

BeefCraft een nieuw tijdperk van vlees bakken

 

Beefcraft is een vleesgrill van superieure kwaliteit, met een mooie karamelisering, met een krokant korstje en zacht en sappig vlees binnenin.

 

Dankzij de techniek en maximaal vermogen, kan u met Beefcraft tot 16 entrecôtes of andere stukken vlees simultaan bakken. Bereik het perfecte resultaat met temperaturen tot 800 °C. 

 

Download de brochure hier beefcraft-flyer-fr-s.pdf

 

Kuppersbusch kookautomaten voor centrale grootkeukens

 

Een compleet gamma voor kookautomaten voor in fabriekskeukens.

Download de brochure hier automates-de-cuisson.pdf

 

 

Terug