CHC Montlegia

Realisaties > CHC Montlegia >

 

CHC - MontLégia

 


De MontLégia-kliniek, het nieuwe CHC-ziekenhuis, opende zijn deuren in maart 2020, te midden van een Coronavirus-crisis.
 
Gebouwd op de site van de voormalige Patience et Beaujonc-mijn aan de westelijke ingang van Luik, verenigt het de activiteiten van de 3 Luikse klinieken van het CHC: Saint-Joseph, Espérance en Saint-Vincent.
 
Met 720 bedden voor klassieke ziekenhuisopname en 120 daghospitaalplaatsen biedt de MontLégia-kliniek een compleet zorgaanbod (ziekenhuisopname, consultaties, medische onderzoeken). Het zal meer dan 2.000 mensen in beslag nemen die profiteren van de modernste arbeidsergonomie en -uitrusting.
 

 

 source: Reportage RTC Télé Liege

 

 

Voorbereiding van de locatie met fabrieksacceptatie door de CHC-managers.
 
Tijdens dit bezoek aan Vauconsant in Nancy wordt het materiaal gedeeltelijk gemonteerd gepresenteerd om eventuele gebreken te identificeren en om details te verfijnen, zoals de kleur van de siliconenvoegen rond de tanks, de profielen en kragen van de verticale staanders, de stenen afwerkingen en de gevels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Installatie van het meubilair ter plaatse door onze teams die gespecialiseerd zijn in de montage van dit meubilair.
De GBM-technici konden profiteren van het gedegen advies van de monteurs van de fabrikant direct ter plaatse.

 

 

 

 

Zorgvuldige installatie zorgt voor een vlekkeloos eindresultaat. Het enige wat nog gedaan moet worden is het vullen van de vitrines en de verwarmingstoestellen om de distributie te starten.
De selfservice gaat vooraf aan het ziekenhuis open zodat het personeel ter plaatse (+/- 400 maaltijden per dag) kan genieten van een van de mooiste uitzichten van Luik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug