Capic

Producten > Capic >

Capic is opgericht in 1955, het is een familiebedrijf dat volledig onafhankelijk is van andere groepen. Ze ontwerpen en produceren alle apparaten in Frankrijk.

De verdeling gebeurt door een netwerk van gespecialiseerde installateurs in Frankrijk, België, ...

Meer dan 140 werknemers werken op twee onafhankelijke productielocaties die zo'n 32.000 m² in beslag nemen.

 

Industrieel keukenmateriaal van Capic is bestemd voor de bereiding, het koken, distributie, opwarmen, wasserette en roestvrijstalen elementen voor:

- Restaurants

- Collectiviteiten, centrale keukens

- Industrie van gekookte maaltijden en voeding

 

Ze zijn een betrouwbare partner, die steeds garant staan voor kwaliteit en goede prestaties.


 

 

De ster van uw keuken.

 

Een Elite-fornuis op maat is een pièce unique.

Elk Elite-fornuis is het resultaat van een samenwerking tussen de chef, de installateur en CAPIC om het fornuis precies volgens uw wensen en manier van werken samen te stellen.


Met zijn 2x3 mm dikte, maakt de kwaliteit en betrouwbaarheid van CAPIC zo'n fornuis een erg goede investering voor uw keuken.

 

 

Het hangende gamma voor eenvoudige reiniging en een perfecte hygiëne!

 

Een hangend gamma met een diepte van 900 mm, een droom voor collectiviteiten, een demonstratie van de perfecte hygiëne van de keuken. De apparaten van CAPIC worden rechtstreeks aan de muur bevestigd, zonder laag muurtje, kolom of andere vervanger.

Pilote is het volledige opgehangen gamma van CAPIC, met de kwaliteit en betrouwbaarheid van CAPIC.

 

Het gamma van apparaten voor collectiviteiten is mogelijk op poten, op sokkel, muraal of tegen een muur, met dieptes van 800 en 925 mm.


 

 

Nieuw

 

Friteuse SMART 130 voor ketens van fastfoodkeukens

 

Voordelen:

- volledige automatisering, filtering en olieniveau

- Productie tussen 120 en 130 kg/uur

- Capaciteit: 2 x 25 litres - 4 manden met aparte lift, programmeerbaar

- Opwarmtijd tot 180°C: 6 minuten

- Benodigde tijd voor compleet ledigen en opnieuw het juiste oliepeil te bereiken: 4 minuten

 

 

 

 

 

Nieuw

 

Sauteuse Plasma 50dm² voor scholen, centrale keukens, ziekenhuizen, traiteurs en kleine industriën

 

Voordelen:

- Multikookfunctie met regulatie van de temperatuur van de bodem van de kuip en product

- Capaciteit van de kuip 110 liter (2 GN 1/1 bakken)

- Opwarmtijd bodem van de kuip van 20 tot 200 °C : 4 minuten

- Bediening door touchscreen op een kolom

- Voorgeprogrammeerde recepten


 

Capic heeft tevens een volledig gamma geweid aan voedingsproductie

 

 

 

 

 

 

Terug