Het atelier koude gerechten - schone omgeving:
Dit is de zone waarin
ontbijten en koude schotels bij het middag- en avondeten worden
gemaakt. Elke maaltijd die bestemd is voor rusthuizen izjn persoonlijk en tonen
de nauwkeurige registratie van de kamer, die de kans op fouten minimaliseert.
Voor elk product worden de
allergenen gesignaleerd en modelportie wordt bijgehouden in een koelcel om
voedingsproducten die verantwoordelijk zijn voor een contaminatie onmiddellijk
te kunnen identificeren.
Dit allemaal, volledig
conform aan de eisen van het FAVV (Federaal Agentschao voor de veiligheid van
de voedselketen). Hierbij respecteren ze de gids van goede praktijken. Doot
de controles van het FAVV, is de organisatie nog verbeterd.
Ze hebben de verplichting
een goede leerling te zijn, om elk gezin een gezonde voeding te kunnen
garanderen.
Goed eten is vooral.. goed
verteren!
Onze zeer bekwame Partner
is het provinciaal laboratorium Malvoz, erkend op vlak van levensmiddelen.
Bacteriologische en microbiologische controles op de producten, het
materiaal en de handen, worden voortdurend uitgevoerd tijdens het hele jaar.