CHC Mont Legia - voedseltransport systeem en logistiek

Realisaties > CHC Mont Legia - voedseltransport systeem en logistiek >

 

GBM is de belangrijkste partner voor de cateringuitrusting van de "CHC groupe santé" in de nieuwe Montlégia-kliniek in Luik.

Deelname aan de "Montlégia", in het merendeel van de afdelingen van de hotelpool, voor verschillende soorten consumenten:

Patiënten
Werknemers
Bezoekers
Wereldwijde GBM-knowhow :

Voedsellogistiek maaltijden
Patiëntenmaaltijden (T° en distributie)
Grote keuken productie
Commerciële activiteiten
1: Voedsellogistiek is gebaseerd op de optimalisering van de behoeften aan menselijke hulpbronnen en op het welzijn van andere werkzaamheden.

Centralisatie van de productie en het wassen van maaltijdtrays
Aanpassing van het wagenpark voor een ontlast transport dankzij AGV= AUTOMATISCH GELEID VOERTUIG (speciale wielen, AGV-bekverlenging, streepjescode, enz.).
Veelzijdigheid van de wagens (gastrobak, bulk 600 x 400 enz...)
2: maaltijden voor patiënten

Principe van T° kortingkiosken verspreid over de Montlégia-kliniek, dicht bij de consumenten om de flexibiliteit van de maaltijdservice te verbeteren.
Technologie met gepulseerde lucht, waarbij de vullingsgraad van de maaltijdwagens telkens wordt gerespecteerd, zodat de parameters van de T°-leveringscycli voortdurend kunnen worden aangepast. (STOP het drogen van voedsel).

 

3 : Grote keuken productie

Hoewel de kliniek van Montlégia wordt bevoorraad door de "centrale keuken van de CHC-zorggroep", die in Alleur is gevestigd, beschikt zij toch over :
een ultramoderne dieetkeuken voor de bereiding van gerechten "op maat
een productie-/afwerkingskeuken in de zelfbedieningsruimte, die het mogelijk maakt gerechten te bereiden die zijn aangepast aan het soort clientèle.
Het materiaal is van de hoogste kwaliteit en stelt ons in staat om aan de verschillende behoeften te voldoen! ...te beginnen met de frietjes, dankzij de zeer performante friteuses van CAPIC.
Andere apparatuur: rationele oven, kookplaat TRI halfautomatische wasmachine, vergemakkelijkt het werk.


4 : Commerciële activiteit

De architecten van de Montlégia-kliniek wilden een zelfbedieningsrestaurant naar het voorbeeld van de kliniek. Het studiebureau GBM, verbonden aan de firma Vauconsant, heeft de opdracht binnengehaald dankzij een "geraffineerd" zelfbedieningsrestaurant, zeer robuust maar met integratie en scheiding van de stromen "maaltijden aan tafel" en "afhaalmaaltijden".
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een kartonnen soepkom (warm of koud) onmiddellijk en zonder bij te vullen mee te nemen, maar ook zelf een traditionele porseleinen kom met opscheplepel te bedienen.


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


Terug
Deze website maakt gebruik van cookies De website van G.B.M. sa gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten
Alle cookies toelaten