CHC Montlegia - keuken en zelfbedieningstoog

Realisaties > CHC Montlegia - keuken en zelfbedieningstoog >


GBM is de belangrijkste partner voor de cateringuitrusting van de "CHC health group" in de nieuwe Montlégia-kliniek in Luik.

Deelname aan de "Montlégia", in het merendeel van de afdelingen van de hotelpool, voor verschillende soorten consumenten:

Patiënten
Werknemers
Bezoekers
 

Wereldwijde knowhow GBM :

Voedsellogistiek voor maaltijden
Patiëntenmaaltijden (heropwarmen en uitdelen)
Grote keuken productie
Commerciële activiteiten
1 : Levensmiddelenlogistiek is gebaseerd op de optimalisering van de behoeften van de menselijke hulpbronnen en op het welzijn van de andere werknemers.

Centralisatie van de productie en het wassen van maaltijdtrays
Aanpassing van het wagenpark voor een ontlast transport dankzij AGV = AUTOMATISCH GELEID VOERTUIG (bijzondere wielen, verhoging voor AGV kaak, barcode, enz.)
Veelzijdigheid van de wagens (gastrobakjes, bulk 600 x 400 enz...)
2 : patiëntenmaaltijden

Principe van temperatuurcontrole terminals verspreid over de hele Montlégia kliniek, dicht bij de consumenten om de flexibiliteit van de maaltijdservice te verbeteren.
Technologie met pulserende lucht, waarbij telkens de vullingsgraad van de maaltijdwagens wordt gerespecteerd, zodat de parameters van de herbehandelingscycli permanent kunnen worden aangepast. (STOP het drogen van voedsel).
3 : Grote keuken productie

Hoewel de kliniek van Montlégia wordt bevoorraad door de "centrale keuken van de CHC-zorggroep", die in Alleur is gevestigd, beschikt zij toch over :
een ultramoderne dieetkeuken voor de bereiding van gerechten "op maat
een productie-/afwerkingskeuken in de zelfbedieningsruimte, die het mogelijk maakt gerechten te bereiden die zijn aangepast aan het soort clientèle.
Het materiaal is van de hoogste kwaliteit en stelt ons in staat om aan de verschillende behoeften te voldoen! ...te beginnen met de frietjes, dankzij de zeer performante friteuses van CAPIC.
Andere apparatuur: rationele oven, kookplaat TRI halfautomatische wasmachine, vergemakkelijkt het werk.
4 : Commerciële activiteit

De architecten van de Montlégia-kliniek wilden een zelfbedieningsrestaurant naar het voorbeeld van de kliniek. Het studiebureau GBM, verbonden aan de firma Vauconsant, heeft de opdracht binnengehaald dankzij een "geraffineerd" zelfbedieningsrestaurant, zeer robuust maar met integratie en scheiding van de stromen "maaltijden aan tafel" en "afhaalmaaltijden".
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een kartonnen soepkom (warm of koud) onmiddellijk en zonder bij te vullen mee te nemen, maar ook zelf een traditionele porseleinen kom met opscheplepel te bedienen.


 

CHC - MontLégia

 

 

De Mont-Légia kliniek, het nieuwe ziekenhuis van het CHC opende zijn deuren in maart 2020, midden in de Coronavirus crisis.


Het is gebouwd op het terrein van de voormalige kolenmijn Patience en Beaujonc aan de westelijke ingang van Luik en bundelt de activiteiten van de drie Luikse CHC-klinieken: Saint-Joseph, Espérance en Saint-Vincent.
 
Met 720 bedden voor traditionele hospitalisatie en 120 plaatsen in het daghospitaal, biedt de kliniek van Mont-Légia een volledig zorgaanbod (hospitalisatie, raadplegingen, medische onderzoeken). Er zullen meer dan 2.000 mensen werken, die kunnen profiteren van ergonomische arbeidsomstandigheden en ultramoderne apparatuur.

 


 


 


 



 


 


 

 


 

Beheer van de site door GBM

 

Voorbereiding met fabrieksbezoek door de CHC managers.

Tijdens dit bezoek aan Vauconsant in Nancy werd de apparatuur gedeeltelijk gemonteerd gepresenteerd om eventuele tekortkomingen vast te stellen en details te verfijnen, zoals de kleur van de siliconenvoegen rond de kuipen, de profielen en randen van de verticale stijlen, de afwerking van de stenen en de gevels.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaatsing van het meubilair ter plaatse door onze teams die gespecialiseerd zijn in de montage van dit meubilair.

De technici van GBM konden direct ter plaatse profiteren van het gedegen advies van de montagetechnici van de fabrikant.

 

 

 

 

Zorgvuldige installatie zorgt voor een perfect eindresultaat. Het enige wat nog moet gebeuren is het vullen van de vitrines en verwarmingseenheden om met de distributie te beginnen.

De zelfbediening zal voor het ziekenhuis opengaan, zodat het personeel ter plaatse (+/- 400 maaltijden per dag) kan genieten van een van de mooiste uitzichten van Luik.

 

 


 


 


 


 


 


 


 

 

Terug
Deze website maakt gebruik van cookies De website van G.B.M. sa gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details
Selectie toelaten
Alle cookies toelaten