GBM is de belangrijkste partner voor de cateringuitrusting van de "CHC health group" in de nieuwe Montlégia-kliniek in Luik.
Deelname aan de "Montlégia", in het merendeel van de afdelingen van de hotelpool, voor verschillende soorten consumenten:
Patiënten
Werknemers
Bezoekers
Wereldwijde knowhow GBM :
Voedsellogistiek voor maaltijden
Patiëntenmaaltijden (heropwarmen en uitdelen)
Grote keuken productie
Commerciële activiteiten
1 : Levensmiddelenlogistiek is gebaseerd op de optimalisering van de behoeften van de menselijke hulpbronnen en op het welzijn van de andere werknemers.
Centralisatie van de productie en het wassen van maaltijdtrays
Aanpassing van het wagenpark voor een ontlast transport dankzij AGV = AUTOMATISCH GELEID VOERTUIG (bijzondere wielen, verhoging voor AGV kaak, barcode, enz.)
Veelzijdigheid van de wagens (gastrobakjes, bulk 600 x 400 enz...)
2 : patiëntenmaaltijden
Principe van temperatuurcontrole terminals verspreid over de hele Montlégia kliniek, dicht bij de consumenten om de flexibiliteit van de maaltijdservice te verbeteren.
Technologie met pulserende lucht, waarbij telkens de vullingsgraad van de maaltijdwagens wordt gerespecteerd, zodat de parameters van de herbehandelingscycli permanent kunnen worden aangepast. (STOP het drogen van voedsel).
3 : Grote keuken productie
Hoewel de kliniek van Montlégia wordt bevoorraad door de "centrale keuken van de CHC-zorggroep", die in Alleur is gevestigd, beschikt zij toch over :
een ultramoderne dieetkeuken voor de bereiding van gerechten "op maat
een productie-/afwerkingskeuken in de zelfbedieningsruimte, die het mogelijk maakt gerechten te bereiden die zijn aangepast aan het soort clientèle.
Het materiaal is van de hoogste kwaliteit en stelt ons in staat om aan de verschillende behoeften te voldoen! ...te beginnen met de frietjes, dankzij de zeer performante friteuses van CAPIC.
Andere apparatuur: rationele oven, kookplaat TRI halfautomatische wasmachine, vergemakkelijkt het werk.
4 : Commerciële activiteit
De architecten van de Montlégia-kliniek wilden een zelfbedieningsrestaurant naar het voorbeeld van de kliniek. Het studiebureau GBM, verbonden aan de firma Vauconsant, heeft de opdracht binnengehaald dankzij een "geraffineerd" zelfbedieningsrestaurant, zeer robuust maar met integratie en scheiding van de stromen "maaltijden aan tafel" en "afhaalmaaltijden".
Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een kartonnen soepkom (warm of koud) onmiddellijk en zonder bij te vullen mee te nemen, maar ook zelf een traditionele porseleinen kom met opscheplepel te bedienen.